Addicted to you Andra TeodoraV-ați imaginat vreodată cum ar suna o baladă după una dintre piesele celebrului Avicii? O tânără din Alba Iulia s-a gândit la asta și chiar a reușit să transforme hitul „Addicted to you” într-o melodie pentru suflet. Andra Teodora, o tânără din Alba Iulia, vrea să se lanseze în muzică, iar după interpretarea sa pare să aibă toate șansele.

Este frumoasă, tânără și mai și cântă. Andra Teodora Jurju are toate șansele să urce pe marile scene, iar acest lucru îl demonstrează printr-un singur cover pe care l-a făcut unei melodie a lui Avicii.

Andra este elevă la Liceul de Arte Regina Maria Alba, profil canto clasic, de doi ani. Tânăra se poate lăuda nu doar cu o voce frumoasă, ci și cu alte talente legate tot de muzică. A studiat vioara și pianul, care i-au adus numeroase premii la olimpiade și concursuri.

„Am făcut vioară de pe clasa a I. Am locuit în Italia, unde am studiat pian și vioară la Şcoala Palmiero Giannetti și m-am întors acum trei ani în Alba Iulia. Am participat la olimpiade de vioară la Reșița și Sighetul Marmației, la concursuri de vioară în Italia, printre care și concursul județean organizat de Şcoala Palmiero Giannetti unde am luat primul loc”, spune Andra.

Pentru a vă convinge de talentul Andrei, va invitam să urmăriți interpretarea ei pentru care a lucrat cu VEEA Music, o casă de producție din Transilvania care este în căutare de tinere talente: