marius boginUn sebeșan, constructor de meserie, le-a demonstrat juraților de la „Chef la cuțite” că pasiunea pentru bucătărie este mai importantă decât tehnica și s-a prezentat la preselecții cu o „pomană a porcului” de „s-au lins” chefii pe degete. Pentru bunătățile pe care le-a pregătit Marius Bogin primit cele trei cuțite.

Platoul a fost însoțit și de câte un pahar de țuică, lucru care nu a făcut decât să-i încânte pe cei trei chefi, care nu au stat prea mult pe gânduri și i-au dat toate cele trei cuțite și șorțul de concurent la „Chef la cuțite”. 

Marius Bogin vine din Sebeş, este constructor (zidar) şi a tăiat porcul special pentru cei trei juraţi. Aşa cum vă imaginaţi, a pregătit un platou tradiţional românesc care i-a adus trei cuțite. Jurații au gustat și din țuica din inima Ardealului, care le-a dat pofta de mâncare.

“Faptul că ai tăiat porcul special pentru noi este mare lucru. Alţii vin cu platouri franţuzeşti, alea, alea şi tu vii cu porcul”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Ai tăiat porcul special pentru noi, vrei să ne mituiești”, spune Bontea.

Marius a spus că așa a crezut că îi va impresiona și a crezut bine, pentru că a reușit.

După ce i-au dat șorțul, jurații au început să se „bată” pe concurent, în încercarea de a-l convinge să-i aleagă în următoarea etapă de formare a echipelor.

„Eu am un plan. Anul ăsta vreau să câștig cu un om care să-mi guste mâncarea. Eu am tot gătit pe gustul meu și am pierdut câteva probe. Când am gătit pe gustul românului, am câștigat. Vreu să te iau în echipa mea să te fac degustătorul șef”, a spus Florin Dumitrescu.

„Dacă vrei să fii câștigător trebuie să fii în echipa mea”, a spus şi spune Bontea.

Marius le-a spus juraților că special pentru Scărlătescu a sacrificat porcul și că la el în echipă și-ar dori să fie.