havaPrimarul Micea Hava a lăsat funcţia din administrație deoparte, timp de câteva minute, și s-a transformat în actor, fără voia lui, ce-i drept. În timpul spectacolului „One woman show”, pus în scenă la Sebeș de actrița Bianca Goadă, edilul muncipiului Alba Iulia a fost „forțat” să urce pe scenă, unde timp de câteva minute a primit nenumărate declarații de dragoste.

Emoționat și surprins de ceea ce i se întâmplă, primarul nu a putut scote vreun cuvânt, însă a reuşit să amuze şi să distreze publicul prin expresia chipului. Se pare că „antrenamentele” din numeroasele campanii electorale au dat roade și Hava s-a descurcat de minune în postura de actor.

Primarul Mircea Hava a simțit pe pielea lui cum este viața de actor. Fără să fie anunțat dinainte, a fost ridicat de pe scaun în timpul spectacolului „Viori aprinse, femeile!” și adus în lumina reflectoarelor, unde actrița Bianca Goadă i-a declarat dragostea nemărginită, conform scenariului.

mircea havaSurprins de ceea ce i se întâmplă şi vădit stingherit, Mircea Hava a rămas fără cuvinte. A urmat indicațiile și a ascultat cu plăcere șoaptele de iubire.

Când și-a mai revenit din „șoc”, a început să schițeze mici gesturi, cu mustața, care îi arătau mirarea și care au reușit să smulgă aplauze din partea publicului.

Scurta prestație a edilului i-a pus în valoare calitățile actoricești dobândite de pe urma vieții de politician.

La final, primarul a fost întrebat dacă se simte bine, iar răspunsul său, cu zâmbetul de buze, a fost „Nu”.

Evenimentul „Viori aprinse, femeile!” a fost organizat la Sebeș de Asociația Femeilor din Alba, pentru promovarea educației în spiritul respectului femeii și a nonviolenței.