17361011_1318840454836110_1697441959_nUn nou produs muzical, învăluit în mister însă 100% albaiulian, încearcă să își croiască drum pe piața muzicală. Han – Yan Project este un proiect aflat la început de drum ,„dar cu ambiții mari și dorința de a vorbi despre viața, oameni și problemele lumii actuale” spun cei implicați în acest proiect. „Dragoste în trei” este prima piesă lansată de Han Yan și deși videoclipul piesei este animate de mai multe personaje, nu se știe cine se află în spatele vocii deoarece se dorește ca acest lucru să rămână anonim.

„În acest proiect nu este vorba despre o persoana sau un personaj principal ci mai degrabă despre mesajul care se transmite , acesta fiind în prim plan, un mesaj care vrea să pună în lumina trăirile reale ale vieții cu bune cât și cu rele” spune un Andrei, unul din reprezentanții proiectului.

Prima piesă marca Han-Yan a fost lansată în 18 martie și dispune și de un videoclip suficient de explicit, care completează perfect mesajul melodiei, „Dragoste în trei”.

Clipul a fost filmat în totalitate în orașul Alba Iulia și împrejurimi .

„Han-Yan Project își propune să continue drumul început și sa scoată cât mai multe piese care să fie pe placul celor care le ascultă și în acest proiect să se regăsească toți aceia care au ceva de spus sau au ceva pe suflet…..Este un proiect simplu pentru oameni, care exprima trăiri personale din realitatea vieții” mai spune Andrei.