barbat alba mallCentrul comercial din Alba Iulia a fost vineri, loc de „picnic” pentru un bărbat, care și-a întins un platou cu produse „neaoşe”, româneşti, pe masa unei cafenele din mall. Omul nu a părut stingherit de restul clienţilor, care îşi savurau cafeaua la mesele alăturate. Unii chiar au „gustat” isprava bărbatului de a veni cu slănina, ceapa și pâinea la mall.

O întâmplare mai puțin obişnuită a avut loc vineri la o cafenea din Alba Mall. Un bărbat care a vrut să ia masa la centrul comercial nu a mai urcat până la restaurantele din centrul comercial, ci s-a servit singur din „merindele” aduse de acasă: și-a întins o față de masă și rând pe rând a scos din raniță pâinea, slănina, ceapa roșie, dar și alte bucate.

Mai mulți tineri care erau cu el la masă au filmat „isprava” bărbatului, iar acesta i-a invitat să mănânce cu el din bunătățile pe care și le-a adus.

Totuși, a fost supărat când, la un moment dat, a fost deranjat de la masă. „Pe ăștia care fumează nu-i scoateți, pe mine că mănânc mă scoateți? Pe cine deranjez? Nu scrie niciunde cu nu-i voie să mănânci. Scrie că nu-i voie să fumezi și toți fumează”, a spus omul.

Și limbajul folosit de bărbat este unul „colorat”, semn că „vedeta” din video de mai jos nu are trac de cameră. Filmulețul în care bărbatul își pregătește un platou tradițional românesc, cu slănină și ceapă, în centrul comercial din Alba Iulia a ajuns deja viral.