antinia x factor 1Antinia nu a reuşit să treacă mai departe în concursul X Factor. A fost la un pas. Foarte aproape să intre la Dueluri, după ce a câştigat un scaun la Bootcamp, oferit de mentorul ei din cadrul concursului, Ştefan Bănică. A fost însă înlocuită pe ultima sută de metri.

Antinia a cântat Lost (Anouk). A avut o interpretare plină de emoţie, care i-a pus în valoare vocea şi talentul.

“Din ce am auzit până acum, tu mi-ai plăcut cel mai mult”, a spus Delia.

“Cea mai bună prestaţie de până acum din echipa lui Ştefan”, a completat Horia.

“Ai cântat frumos, ai avut pauze exact unde a trebuit. Să-ţi spun acum <du-te acasă> sau să-ţi dau un scaun şi să pleci mai târziu?”, i-a dat emoţii, la început, Ştefan, Antiniei.

“Ai cântat bine şi ai avut emoţie. A fost mai bine decât la audiţii”, a confirmat, în cele din urmă şi Ştefan şi i-a oferit un scaun, al patrulea în ordinea intrării concurenţilor pe scenă, care au primit DA.

Însă spre sfârşitul etapei Bootcamp, în condiţiile în care toate cele şase scaune erau ocupate, Ştefan a decis că vrea să meargă mai departe cu altă concurentă.

„Ar fi putut ridicat pe altcineva (de pe scaun – n.r.), unul dintre băieţi”, a spus Delia, cu părere de rău.

antinia 1„Trebuie şi noroc, poate nu e de ajuns să fii bun”, a spus Antinia, după ce a părăsit concursul.

Reamintim că în audiții Antinia Simion a luat trei de DA la concursul X Factor. Frumoasa albaiuliancă a interpretat o piesă grea și sensibilă, „Clown” – Emeli Sandé și a cucerit inimile publicului și ale celor trei jurați.

Concurenţii au avut emoţii mari şi au încercat să convingă atât prin talent şi interpretare, cât şi prin mesaj că merită să meargă mai departe.

În etapa de Bootcamp, fiecare jurat a devenit mentor, își ia în primire grupa și începe marea pregătire pentru galele live și finală.

Săptămâna trecută X Factor a încheiat audițiile cu juriul, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică fiind cei care au dat trei DA pentru peste 140 de concurenți. Având în vedere că locurile din Bootcamp sunt limitate, doar 42 dintre ei merg mai departe, câte 14 pentru fiecare categorie.

Ștefan Bănică se ocupă anul acesta de pregătirea celor sub 21 de ani, Delia îi va coordona pe cei care au peste 21 de ani, iar Horia Brenciu preia trupele.

Video: Antinia Simion la X Factor