12440595_1000152740022203_6118527346662691351_oDupă videoclipul „Pace Pentru Frați” în colaborare cu Gnostic și lansarea label-ului Transilvania Music, RimeZic, un tânăr din Alba Iulia, revine cu o piesa marca VEEA Music Production. „Bătrânul Timp” este subiectul principal al piesei, artistul expunând viziunea sa asupra timpului și reușind să transmită o întrebare la care cu siguranță ne-am gândit cel puțin o data fiecare dintre noi: „Pentru ce alocam timpul nostru, este ceea ce ne dorim cu adevărat?”

De partea instrumentală s-au ocupat băieții de la Zombie THC, Kafu si Tagg, aceștia au luat parte și la construcția textului, alături de colegul lor din Zombie THC, Hans-L.
Videoclipul a fost filmat în București, iar de producția acestuaia s-au ocupat cei de la Famous Click Studio.

„Acestă piesa a luat naștere undeva în decursul anului trecut, forma inițială fiind cu totul alta, dar la audiția ideii, fratele meu Kafu împreună cu prietenul nostru Tagg au decis ca vor ei sa devina producătorii piesei și să o remodeleze după viziunea lor.

Am fost de acord ca aceasta piesă să fie un produs marca VEEA Music Production deoarece am crezut de la început în viziunea lor asupra ideii mele și în continuare tind să cred că nu m-am înșelat. Sper ca mesajul meu să ajungă la urechile a cât mai multor oameni și dacă această piesă va da curajul unui singur om sa facă ceea ce vrea cu adevarat cu timpul lui eu o consider un adevarat succes”a declarat RimeZic.