mafia, tateAi crezut că Tataee de la B.U.G. Mafia s-a născut și a crescut pe străzile din Pantelimon? Boss-ul Mafiei din underground, care paradoxal cântă în mainstream, a zis „yo!” vieții pentru prima oară într-o maternitate din Sebeș, în judeţul Alba.

Nu prea a vorbit de locul de baștină prin piese, dar nu te poți supăra pe el. E mai amenințător să zici că vii din Pantelimon. Sebeș sună ca un condiment de supă, în timp ce Pantelimon e un hotel de cinci stele din iad, scrie kissfm.ro

Aparent Sebeșul e un focar de artiști faini. Înveți ceva nou în fiecare zi. Să cânte trompetele pentru municipiul din județul Alba. Poate o să zici că Feli e încă la începutul carierei, și nu merită, dar eu te contrazic. Cu ce altceva să se mândrească Sebeșul? Cu Piața Centrală? Fii serios.

Tot din județul Alba se trage jumătate din Morandi. De când a venit pe lume și până în prezent, Marius Moga, născut și crescut în Alba Iulia, a creat o tonă de hituri. E un artist care merită premiat pentru ce a făcut în muzică. Are destule premii, da, dar încă nu are CHEIA.

sursa: kissfm.ro