img_40776000”Temptation Island –Insula iubirii” a început miercuri seara la Antena 1. Emisiunea ține în casă sute de albaiulieni care vor să urmărească povestea de dragoste a unui cuplu din Alba Iulia, Medana și Robert. Chiar de la prima emisiune, cei doi au fost încercați de emoții puternice. Ispita, Deea, ales să meargă la prima întâlnire privată Robert.

Nu știm încă cum va evolua relația lor pe tot parcursul emisiunii, dar știm finalul. Potrivit unor surse, Robert o cere în căsătorie pe Medana, în ultimul episod, și urmează să se căsătorească cel mai probabil anul acesta. Mai mult, bruneta ar fi chiar însărcinată în patru luni.

A doua ediție a emisiunii Insula iubirii a început miercuri. Printre cele cinci cupluri care își testează relația se află și unul din Alba Iulia. Medana și Robert sunt împreună de zece ani și se pare că ispitele show-ului nu au reușit să îi despartă.

Potrivit unor surse, cei doi s-au întors fericiți din Thailanda, chiar logodiți. Se pare că Robert o cere de soție pe Medana imediat după terminarea emisiunii.  Aceștia urmează chiar să aibă un copil, Medana fiind însărcinată în patru luni.