13654332_1029315037183203_3973785270995557192_nAu ținut cu sufletul la gură o țară întreagă. Albaiulienii și nu numai le transmit zilnic sute de mesaje prin care îi felicită pentru decizia lor de a continua relația care le-a fost pusă la grea încercare de ispitele de pe cele două insule. Medana și Robert, tinerii din Alba Iulia care au emoționat cu povestea lor de iubire, sunt cu siguranță cel mai iubit cuplu de la „Insula Iubirii”. Ce s-a întâmplat cu ei după terminarea emisiunii și ce fac în aceste momente o spun chiar ei, într-un interviu acordat Antenei 1.

„Reîntâlnirea voastră din ultima ediție a emisiunii nu a fost așa cum ați sperat în momentul în care ați făcut primul pas pe insulă, totuși acum sunteți împreună. Cum ați reușit să treceți peste toate lucrurile dureroase pe care le-ați spus unul despre celălalt pe parcursul emisiunii?

Am putut trece peste toate lucrurile dureroase, ştiind adevărul din sufletele noastre, cunoscându-ne unul pe celălalt şi ştiind că iubirea dintre noi e mai puternică decât orice cuvânt sau faptă făcută la nervi sau la supărare.

Ați văzut împreună emisiunea la televizor? Cum a fost pentru voi să retrăiți momentele de pe insulă?

Da, am văzut împreună emisiunea. Nu am retrăit decât puţine momente de atunci uitându-ne la TV, asta pentru că realitatea și ceea ce vedem acum la TV sunt pentru noi sunt două lucruri diferite. Acum suntem într-o etapă nouă a vieții noastre, una în care suntem foarte fericiţi.

Medana, nu ai acceptat cererea în căsătorie a lui Robi din timpul emisiunii, dar ai acceptat-o după aceea. Ce anume te-a convins că acesta este drumul pe care vrei să mergi?

Am acceptat cererea în căsătorie când am simţit că suntem doar noi doi sufleteşte în acea cameră, fără camere, alte persoane, tensiuni, şi am ştiut că iubirea va vorbi de la sine.

V-ați căsătorit deja?

Da, suntem căsătoriţi deja.

Nu numai că ați rămas împreună, dar ești însărcinată și cu primul vostru copil. Este acesta cel mai bun moment pentru voi?

Vine bebeleeee, e cu siguranţă cel mai bun şi frumos moment din relaţia noastră! 

Sunteți fericiți și împăcați cu alegerile făcute?

Suntem fericiţi cu alegerile făcute, nu regretăm nici măcar o secundă din relaţia noastră, am trecut prin multe timp de 10 ani şi toate ne-au ajutat să fim ce suntem astăzi, un cuplu care se iubeşte mai presus de orice, şi nişte viitori părinţi care aşteaptă următoarea etapă frumoasă din viaţa lor. 

În câte luni ești însărcinată?

Sunt însărcinată în 6 luni jumătate, avem un băieţel! În ceea ce priveşte numele, avem multe preferinţe, dar îl vom alege în momentul în care va veni pe lume bebele.

Ați pregătit deja camera copilului? 

Camera copilului va fi dormitorul familiei, locul unde ne dorim să fim toţi trei, cel puţin în primii ani. 

Vă pare/v-a părut vreo clipă rău că ați participat la „Temptation Island – Insula iubirii”? Ați aflat ceea ce doreați să aflați despre voi și relația voastră?

A fost o experienţă grea, pe care nu am vrea să o mai trăim, dar nu regretăm participarea la emisiune pentru că a fost o experienţă de care pe viitor o să ne o aducem aminte cu drag, cu atât mai mult că Thailanda, insula iubirii, a fost locul unde a luat naştere primul sâmbure din primul nostru copil. Am învăţat anumite lucruri utile pentru noi ca persoane, ca un cuplu, iar prezentul este unul frumos şi e tot ce contează pentru noi”.

sursa: a1.ro