mogaAnul 2017 incepe in forta pentru compozitorul frații Moga. Trupa Train din Statele Unite a lansat, in urma cu cateva zile, piesa “The News”, compusa de Marius, impreuna cu Iulian Moga, Pat Monahan, Jake Sinclair si August Rigo.

<<The News>> este o piesa pe care am compus-o impreuna cu fratele meu, Iulian Moga, si August Rigo, un songwriter foarte talentat din Canada. Cei de la Train au auzit melodia si le-a placut, iar Pat Monahan (solistul trupei) a intrat si el ca songwriter pe credite, alaturi de un producator super fresh din Los Angeles, Jack Sinclair. A fost o calatorie lunga inca de la prima idee si pana la produsul final si sper ca eforturile noastre sa merite, iar The News sa devina un hit-single pentru trupa Train!” spune Marius Moga pentru ProTV.

„In cazul in care nu stiati, sunt si compozitor! Am scris aceasta piesa impreuna cu Marius Moga, acum 4 ani” spune Iulian Moga.

Trupa Train a castigat in ultimii ani 3 premii Grammy si 2 premii Billboard Music Awards cu piesele “Drops of Jupiter” si “Hey, Soul Sister”, binecunoscute de ascultatorii de muzica din intreaga lume. Piesa “The News” se afla pe cel mai nou album al trupei, intitulat “A girl, a bottle, a boat”, disponibil incepand cu 27 ianuarie.