20151016_225101_resizedAntinia Simion a luat trei de DA la concursul X Factor. Frumoasa albaiuliancă de 17 ani a interpretat o piesă grea și sensibilă, „Clown” – Emeli Sandé și a cucerit inimile publicului și ale celor trei jurați.

Pentru a ajunge direct în Galele X Factor, Antinia are nevoie de voturile susținătorilor. Cei care doresc să o voteze o pot face prin aplicația X Factor România care funcționează pe orice timp de telefon Android sau IOS, cât și pe tabletă.

antiniaÎn Alba Iulia este deja cunoscută pentru talentul său vocal și acum a venit momentul să o cunoască o țară întreagă. Antinia Simion a reușit uimească din nou cu vocea, sensibilitatea și emoțiile pe care le-a transmis.

Jurații au fost și ei impresionați de momentul ei și fără să stea prea mult pe gânduri i-au dat trei de DA.

Delia a spus: „Ai o voce metalică. Bravo, ești de-a mea!”.

Bănică a fost mișcat de sensibilitatea ei, iar Brenciu a dat direct un mare DA.

Înainte de a intra pe scenă, Antinia a fost întrebată de către Ștefan Bănică Junior care este cea mai mare dorință a ei. Albaiulianca i-a răspus că își dorește să cânte pe o scenă mare și să fie aclamată de spectatori, lucru care s-a și întâmplat cu ajutorul lui Bănică, chiar pe scena de la X Factor.

„Șefan Bănică a fost peștișorul meu de aur și mi-a îndeplinit cea mai mare dorință, aceea ca întreaga sală să îmi strige numele”, a mărturisit Antinia.

20151016_225127_resizedAntinia a fost la audiţiile X Factor alături de mama ei şi prietenul, Darius. Acesta din urmă şi-a stăpânit cu greu emoţiile, la un moment dat fiind impresionat până la lacrimi, de bucurie pentru succesul prietenei lui, desigur.

Chiar dacă la început nu dorea să participe la emisiune, Antinia și-a dat seama că a făcut una dintre cele mai bune alegeri, ascultând de mama ei.

 

„Datorită faptului că am participat și anul trecut, figuram în evidențele producătorilor emisiunii. Aceștia m-au sunat de mai multe ori să particip, dar nu am vrut sub nicio formă. Pentru că am primit un mesaj din partea acestora chiar și după prima zi de preselecții, la insistențele mamei mele și a prietenilor apropiați, a doua zi dimineața m-am prezentat la preselecții. Acum sunt extrem de fericită că m-am hotărât să merg, deoarece am avut parte de o experiență inedită. Pe scena X Factor nu poți decât să te simți nemaipomenit, datorită impetuozităţii ei, întrucât în realitate atmosfera este deosebită și diferită decat ceea ce se vede la televizor”, a declarat Antinia.

Cei care vor să o vadă pe Antinia în Galele LIVE ale X Factor trebuie SĂ O VOTEZE prin aplicația X Factor România care poate fi descărcată pe orice telefon cu sistem de operare Android, IOS, dar și de pe tabletă.