IMG (35)Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și-a ales vineri pe cei mai frumoși și descurcăreți boboci. Titlurile de Miss și Mister 2015 au fost câștigate de către Alexandra Florea și Sergiu Mermezan, iar premiile de Miss și Mister Popularitate au ajuns la Ana Maria Drâmbărean și Răzvan Stan.

În acest an, tema balului a fost „Filme de Oscar”, iar fiecare dintre cele șapte perechi de boboci și-a ales o costumație inspirată din filme celebre, precum Titanic, Rapunzel, Pirates of the Caribbean, Black Swan, Friends with benefits, Dracula sau Addams Family.

După prezentarea juriului, toți cei prezenți în sală au ținut un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv.

Dintre probele balului nu au lipsit cele tradiționale precum cea de dans sau de aptitudini. La proba de îndemânare, boboacele au avut de introdus un, pix legat de brâu, într-o sticlă, iar bobocii au avut de curățat câte trei cartofi, utilizând cuțite din plastic.

Nu au lipsit nici momentele de pantomimă, jonglerii cu mingea, dans, muzică sau majorete. De asemenea, cei prezenți au putut urmări un număr de magie, oferit de Adrian Tamaș.