1797480_1484299255205655_407237367123467838_nIulia, fiica fostului deputat de Alba Corneliu Olar, s-a căsătorit duminică cu logodnicul ei, Andrei Vodă. Cei doi au avut o nuntă tradițională, iar printre invitați s-a aflat și fostul președinte Traian Băsescu, alături de soție.

Îmbrăcați în straie tradiționale de mare sărbătroare, Iulia Olar și Andrei Vodă s-au căsătorit duminică în inima Munților Apuseni. Fiica fostului deputat a ales pentru marele moment să păstreze tradiția locului în care a crescut și a purtat un costum popularl din Ţara Moților.
Printre sutele de invitați care s-au aflat la eveniment a fost și Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a ajuns, duminică, în jurul orei 19.00, la localul din Câmpeni unde a avut loc nunta. În total, au participat aproape o mie de persoane, între care copreşedintele PNL Alba Mircea Hava şi prim-vicepreşedintele organizaţiei Ion Dumitrel, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, vicepreședintele Florin Roman, senatorul liberal Alexandru Pereş și alți colegi din PNL Alba.

Traian Băsescu a venit alături de soţia sa, Maria Băsescu, şi, potrivit participanţilor, a avut discuţii scurte cu foştii săi colegi din PDL.

Nunta a fost organizată în stil tradiţional, mirele şi mireasa fiind îmbrăcaţi în costume populare, iar meniul fiind compus din preparate tradiţionale româneşti.

Corneliu Olar a fost deputat PDL de Alba în legislatura 2008 – 2012 şi, anterior, a avut patru mandate de primar al comunei Horea. Olar s-a numărat printre liderii PDL din Alba care au participat, în 2012, la nunta Elenei Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu.