10360762_776766995699935_3129763910456496487_nAlbaiulienii talentați și dornici de afirmare și-au încercat și în acest an norocul la talent show-ul X Factor. Antinia Simion, Paul Tomuș, Laura Todică, Robert Gavrilaș, Cosmin Buzgure, Iulian Mihai Muntean și Ștefan Muntean sunt doar o parte dintre cei care s-au prezentat sâmbătă, la Cluj-Napoca, la preselecțiile pentru următoarea ediție a emisiunii.

Plini de încredere și mai ales de talent, câțiva tineri din Alba Iulia și-au făcut curaj și s-au dus să-și încerce norocul la emisiunea X Factor. Cei care vor fi selectați să participe la show vor avea ocazia să lucreze cu Ștefan Bănică Junior, Horea Brenciu și Delia Matache.
Pentru Iulian Mihai Munteanu și Ștefan Mureșan, experiența de la X Factor nu este una nouă. Cei doi au fost și la ediția de anul trecut a emisiunii, unde s-au prezentat ca trupa Chillout și au reușit să obțină trei de „DA”.
Nici Paul Tomuș nu este prima încercare. Acesta nu a avut succes anul trecut, însă evoluția sa din ultima vreme îi poate garanta de această dată un loc printre concurenți.
Antinia Simion este la prima încercare la acest eveniment. Tânăra a participat anul trecut la preselecțiile pentru Vocea României, unde nu a avut foarte mare succes, însă anul acesta a fost sunată de producătorii emisiunii pentru o nouă preselecție.
Artiștii din Alba Iulia vor afla în data de 11 iunie dacă vor trece sau nu mai departe la X Factor.

Aceștia nu sunt singurii care și-au încercat norocul. Timea Boitor, o tânără din Blaj, a aflat deja vestea că a fost selectată să participe la preselecțiile de la București.