Picture 140Se spune că toamna se numără bobocii. Asta a făcut și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Extensia Alba Iulia sâmbătă seara la Balul Bobocilor de anul acesta.  Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2015 la UTCN  au fost câştigate, de de Mihaela Luncan şi George Budeanu. Acestea însă nu au fost singurele premii acordate, Georgiana Ştefănescu şi Sergiu Lupşa au fost Miss şi Mister Creativitate, iar Mădălina Petrean şi Alexandru Paven au primit titlurile de Miss şi Mister Eleganţă.

Șase perechi de boboci de la Facultatea de Construcţii de Maşini şi Facultatea de Mecanică au intrat, sâmbătă seara, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, în cursa pentru cele mai râvnite titluri de Miss şi Mister Boboc 2015. Cele şase perechi au trecut prin probe de foc pentru a demonstra că merită să fie cei care poartă cele două titluri.

Ca la fiecare bal, prima probă, cea în care emoţiile sunt cele mai mari este cea de prezentare. Pentru ca emoţiile să nu fie atât de mari, prezentările bobocilor au fost filmate dinaintea balului şi proiectate, astfel că ei au mai spus foarte puţine când au făcut primii paşi pe scenă.

Cu toate că emoţiile nu au fost aşa mari, studenţii au avut un mic răgaz, moment în care pe scenă a avut loc o pantomimă. Încălzirea bobocilor a fost făcută, aşa că s-a trecut serios la treabă şi cea de-a doua probă s-a numit „Spontaneitate şi Îndemânare”.

Picture 115La această probă, fiecare boboc a trebuit să demonstreze cât de bine se pricepe la cuvinte, dar şi cât de îndemânatici sunt. Aceştia au fost legaţi la ochi pentru a ghici ceea ce ating, au avut de făcut declaraţii cu anumite cuvinte, şi-au făcut portret unul celuilalt, au convins publicul sa le dea anumite obiecte şi au arătat că stau bine cu echilibrul. Pentru că după o aşa probă aveau nevoie de pauză, Bogdan Lazăr a urcat pe scenă cu patru piese şi a încălzit atmosfera pentru următoatea probă, cea de dans. Organizatorii au dorit să nu lipsească nimic din acest bal, astfel că au fost şi momente de magie făcute bineînţeles de Rareş Baba Magic.

La proba de cultură generală  care fiecare a  student trebuit să arate că a fost la şcoală, şi nu degeaba. Au avut de răspuns la întrebări precum „Ce formă are Cetatea din Alba Iulia?”, „Ce naţionalitate are Cristiano Ronaldo?”, „Unde s-a născut Lucian Blaga?”, „Care este formula chimică a apei?” sau „Ce personalitate se află pe bacnota de 5 lei?”. Şi pentru a putea trece la ultima probă din concurs, cea surpriză, magicianul Rareş Baba a mai prezentat un număr de magie.

La proba surpriză, fetele au avut de aruncat trei mingi de ping pong într-un pahar legat de brâul unui voluntar pentru a primi cheia să îşi salveze partenerii. Odată salvaţi, băieţii trebuiau să spargă câte un balon pentru a lua biletul care se afla în acesta. Cuvântul de pe bilet trebuia mimat, iar fata trebuia să îl ghicească. La finalul balului însă, doar doi dintre aceştia au reuşit să demonstreze că merită titlurile de Miss şi Mister Boboc 2015, Mihaela Luncan şi George Budeanu.