moga si biancaMarius Moga și-a adus în acest sfârșit de săptămână în orașul său natal, Alba Iulia, toți prietenii, cele mai sonore nume din industria muzicală alături de care a realizat un spectacol cu nu a mai văzut „Cealaltă Capitală”. Și cum de la un așa eveniment nu puteau lipsi cele mai importante persoane din viața lui, „Micul Mozart” și-a adus și iubita cu el.

Bianca Lăpuște, căci despre ea este vorba, este corespondenta știrilor Pro TV Iași și este cu 12 ani mai tânără decât iubitul ei.

Superba blondă nu s-a despărțit de iubitul său pe toată perioada festivalului de la Alba Iulia. Aceasta a stat în backstage alături de prietenii lui Marius și de familia acestuia, asta până sâmbătă seara când a urcat pe scenă alături de artiști. Vizibil emoționat de întreg evenimentul, Marius și-a luat iubita în brațe și a sărutat-o în fața miilor de oameni prezenți în Piața Cetății.

Cei doi îndrăgostiți au fost împreună și la after-party, într-un club din oraș, dar și duminică dimineață la gala „Urbis Grates” de la Sala Unirii, unde nu s-au sfiit să își arate afecțiunea unul față de celălalt.

Bianca este o tânără superbă de 21 de ani care a luat-o, se pare, pe urmele Iulieni Vântur, fiind, și ea, corespondent ProTv Iași.

Știrista apare și în primul videoclip a lui Marius Moga „Pe barba mea” în care își joacă rolul de iubită.

La cum evoluează lucrurile, cu siguranță Bianca va ajunge cât de curând la pupitrul știrilor naționale.