helphieVezi doi bărbați care se bat, o femeie care este jefuită sau căreia i s-a stricat mașina și are nevoie de ajutor. Nu mai pierde timpul sunând la 112! Fă-ți un „HELPFIE” și postează-l pe rețelele de socializare pentru ca toată lumea să vadă live de la fața locului întreaga „acțiune”.

Fenomenul „Selfie” a prins o deosebită amploare în toate colțurile lumii. Dar, de ce nu am profita de această isterie a fotografiilor, făcute singuri și în alte circumstanțe? De ce să apărem doar noi în poză, când putem să ne ajutăm de instantaneele făcute cu telefonul pentru a surprinde cele mai ciudate momente.
Noi ne-am gândit că „Selfie” poate fi folosit chiar și în cazul infracțiunilor. De ce să mai suni la poliție când vezi că o femeie este agresată în plină stradă sau chiar jefuită? Este mult mai simplu să scoți telefonul din buzunar și să îți faci o fotografie în fundalul căreia se poate vedea cum hoțul încercă să-i fure geanta sau cum este bătută.
În acest fel, pe lângă fața ta, le poți arăta prietenilor virtuali LIVE cum are loc o bătaie sau un jaf.
„HELPFIE” îi poate ajuta chiar și pe polițiști să identifice mai repede infractorii și asta cu ajutorul tău.
Cu siguranță pozele vor fi apreciate de prietenii tai și vei avea și satisfacția de a te simții un super erou, poți fii chiar un fel de „helpfie-cop”.

Dacă nu știi cum se face un HELPFIE vă arătăm noi: