nunta cornel comsaPentru deputatul de Alba Cornel Comșa, anul 2014 a fost unul dedicat schimbărilor. Primul pas l-a făcut la începutul anului, când a anuțat că își dă demisia din PP-DD și că dorește să își construiască un partid politic. Al doilea a fost sâmbătă, când a lăsat viața de burlac pentru o frumoasă tânără din Brașov, Olivia Zaharia. Aceștia au ales pentru desfășurarea cununiei civile un spațiu plin de istorie, Traseul Celor Trei Fortificații unde au primit și onorul Gărzii Cetății, dar și tradiționalul „Casă de Piatră”, iar pentru petrecere o locație cu „ștaif”, Hotel Medieval.

Zi specială pentru deputatul de Alba, Cornel Comșa care, sâmbătă, și-a unit destinul cu o tânără frumoasă din Brașov, Olivia Zaharia. Pentru un astfel de eveniment și invitații au fost pe măsură, dovada au fost „bolizii” parcați în fața Hotelului Medieval. Mașini una și una, domni la costum și doamne îmbrăcate în rochii de mătase, cu dantelă și coafuri pe măsură.
IMG_0512Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a ales pentru această zi un costum cu frac, veston galben, cravată roșie și pantaloni de culoare gri.

Mireasa, Olivia Zaharia și-a ales pentru una dintre cele mai speciale zi din viața ei, o rochie din dantelă, asortată cu un coc simplu și un buchet cu trandafiri roz, lila, dar și bujori roz.
Cuplul a avut două perechi de nași. Una dintre ele fiind chiar din sfera politică, este vorba despre deputatul PSD de Bacău, Iulian Iancu și soția lui, Mihaela Iancu. A doua pereche de nași este tocmai din America, și sunt prieteni ai mirilor, David și Sarita Hay.
IMG_0536Pentru că negrul nu se demodează niciodată, soția deputatului PSD Bacău a ales să poarte pentru această nuntă o rochie neagră lungă cu un colier cu auriu și alb. Deputatul Iulian Iancu a ales să se asorteze cu soția lui, și a optat tot pentru un costum de culoare neagră cu papion.
Nașii de origine americană au ales ținute simple. Astfel că Sarita Hay a ales o rochie cu modele geometrice cu verde negru și alba, iar nașul David Hay a purtat un costum de culoare bej cu cravată, albastrul cerului.
Buchetele celor două nașe au făcut tot cu trandafiri roz și albi.
IMG_0560Cununia civilă a fost oficiată de primarul municipiului, Mircea Hava, împreună cu un ofițer al stării civile. Podul pe care s-a desfășurat cununia a fost decorat cu aranjamente din trandafiri roz și albi montate pe stative, iar pe margine au fost puse felinare împodobite.
O parte din suflarea politică a județului Alba și nu numai, dar și oameni de afaceri sunt așteptați să le ureze „Casă de piatră” mirilor  la petrecerea organizată la restaurantul Hotelului „Medieval” – sigurul hotel de cinci stele din Alba Iulia.

Dacă în buchetele miresei și ale nașelor au existat trandafiri de culoare lila, atunci nu putea lipsi nici de la aranjamentele pregătite pentru petrecere. În curtea hotelului au fost deja scoase mese albe și scaune de aceeași culoare, care au prinse la spătar câte un trandafir lila, iar după scena și instrumentele care se aranjau se pare că atmosfera va fi întreținută de un band. La nunta deputatului Cornel Comșa, va participa în calitate de invitat și primarul Mircea Hava. Cornel Comșa a decis să lase statutul de „burlac” altor colegi tineri din opoziție, în luna noiembrie când s-a logodit cu frumoasa Olivia Zaharia. Atunci a hotărât să facă pasul cel mare și să se facă „bărbat de casă”.
Olivia Zaharia este din Brașov. Nu face parte din lumea politică, ci se ocupă de turism, fiind vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Le urăm „Casă de Piatră” și „multă fericire”.