miss si mister uabVineri seara, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc confruntarea regală între bobocii de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În acest an, la Balul Bobocilor de la UAB, „regele” și „regina”și-au ales „moștenitori”pe Ionela Barbu și Petru Butilcă. Titlurile de Miss și Mister Popularitate au revenit perechii cu numărul 2, Maria Măieruțiu și Nicolae Măhăra. La Balul de la Casa Regală, distracția a fost asigurată de cei de la trupa „Taxi”.

Cinci perechi de boboci au trecut printr-o experiență unică în viață, dar la final doar patru studenți au primit tilurile de Miss și Mister Boboc 2014 și Miss și Mister Popularitate.

În cadrul balului, perechile de boboci au reprezentat cinci case regale Dinastia Tudor (Anglia), Dinastia Hohenstaufen (Imperiul Romano-German), Casa de Habsburg (Sfântul Imperiul Roman), Casa de Bourbon (Franța) și Casa Romanov (Rusia). Perechile care s-au înscris în confruntarea regală sunt formate din: Nicolae Iosa și Ionela Lupencea; Petru-Ionică Butilcă și Dana Maria Bîldea; Vinicius Moldovan și Delia Violeta Stroia; Aurel Constantin Lupu și Elena Ionela Barbu; Nicolae Măhăra și Maria Măieruțiu.

Studenții au dat ce a fost mai bun din ei ca să impresioneze juriul în cele patru probe, cea de prezentare, aptitudine, la cea de dans și la proba surpriză, unde băieții au cântat în timp ce erau aruncați în sus sau ținuți cu capul în jos, iar fetele să ducă cărți pe cap când erau stropite cu apă sau gâdilate cu o pană.

La finalul celor 4 probe, râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc 2014 au revenit Ionelei Barbu și lui Petru Butilcă.

IMG_1080Titlurile de Miss și Mister Popularitate din acest an au revenit echipei cu numărul 2, formată din Maria Măieruțiu și Nicolae Măhăra.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor au urcat și cei de la „Taxi”. Trupa a făcut atmsoferă la Balul Bobocilor, iar  cu toate că sala nu a fost plină, cei prezenți au fredonat împreună cu Taxi, toate melodiile.