DSC_0236Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2014 la la Universitatea Tehnică Cluj – Napoca, extensia Alba Iulia au fost câştigate, vineri seara, de concurenţii Carmen Besoi şi Mihai Stan. Cei care au câştigat simpatia colegilor şi au obţinut titlurile de Miss şi Mister Popularitate sunt Teodora Trâmbiţaş şi Răzvan Muntean.

În cursa pentru titlurile cele mai râvnite de la Facultatea de Construcţii de Maşini și Facultatea de Mecanică au intrat 10 perechi.

Pe scena de la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, cinci perechi au trecut prin „febra” probelor pregătite de colegii mai mari, cu tema „Inginerii Cetății”, la Balul Bobocilor. Au răspuns la întrebări “capcană”, au trecut prin probe de aptitudini inginerești, au dansat şi au scăpat de emoţii cu umor.

Prima generație de boboci care participă la Balul Bobocilor 2014 al UTCN, extensia Alba Iulia a fost reprezentată de: Carmen Besoi, Mihai Cristian Căliman, Mihai Stan, Răzvan Bogdan, Mădălina Scoarță, Bianca Cotișel, Teodora Frâncu, Radu Bogdan Mihai, Flavius Danciu  și Teodora Trîmbițaș.

Distracția continuă în Club Stage, de la ora 23.00 unde invitat special este Alex Velea. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

foto: Daniel Bloss