12202383_911175015624748_1401972219_nElevii de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia au dat start distracției și balurilor din acest an. Opt perechi de boboci au trecut prin diferite probe pentru a se face remarcați încă din primul an de liceu. Anul acesta, Dragoș Pop și  Cansu Eremsayin au fost desemnați de către jurați,  MISS și MISTER Boboc. Titlul de Miss Popularitate a fost cucerit de Andreea Ispas, iar Mister Popularitate Alexandru Matei. 

Clasa a IX-a înseamnă pentru elevii din primul an de liceu emoție dar și distracție. Primul bal al bobocilor din acest an a fost organizat de Liceul cu program Sportiv din Alba Iulia.
Picture 217Scena Casei de a Studenților a fost plină de „infractori” deoarece tema balului a fost închisoarea.
Probele balului au fost unele tradiționale precum prezentare, dar anul acesta a fost în rime, proba de cultură generală, proba de dans, proba surpriză și nu în ultimul rând proba de aptitudini.

La ultima probă din concurs majoritatea elevilor au ales să facă diferite scene de pantomimă sau de dans.
Între probe, cei prezenți au avut ocazia să vadă diferite momente precum un mic spectacol de dans oferit de copii de la Dance to Sunrise dar și un moment de magie realiat de Rareș Bogdan.

După toate probele, cei mai apreciați boboci au fost Cansu Eremsayin și  Dragoș Pop care au fost desemnați MISS și MISTER Boboc.