Picture 170Elevii de la Colegiul Tehnic Apulum au făcut o călătorie în Egipt joi seara la Balul Bobocilor. După ce au trecut peste probe cu specific „egiptean” juriul a decis că cea mai frumoasă și descurcăreață Cleopatră a fost Andreea Popa care a primit cu aplauze titlus de Miss Boboc 2015. Nici Claudiu Klamer nu s-a descurcat mai rău și tocmai pentru că a fost cel mai șarmant Marc Antoniu al serii a fost desemnat Mister Boboc.

Liceele din Alba Iulia se întrec în teme care mai de care mai inedite atunci când vine vorba de Balul Bobocilor. Sera de joi a aparținut Colegiului Tehnic Apulum care și-a purtat bobocii într-o scurtă incursiune în istoria Egiptului.

Ca la fiecare bal, bobocii s-au prezentat cum au știut ei mai bine și mai în rime.  Pentru a scăpa de emoțiile primei probe organizatorii le-au dat puțin răgaz și au invitat pe scenă trupa Dance to Sunrise pentru un moment de Vals.
A urmat proba de „Cultură generală” pe aceeași temă. Elevii au fost întrebați : „Ce apă străbate Egiptul”, „Cum a fost adusă Cleopatra la Palat” sau „Ce este Sfinxul”.

Picture 006După momentul de maximă concentrare pentru tinerii elevi, a urmat proba de aptitudini, dar nu înainte de a intra pe scenă pentru un nou moment  artistic, copiii de la Dance to Sunrise.

La a treia probă din concurs „Proba de aptitudini” fiecare boboc a încercat să arate cât se pricepe de bine la , scenete, dans popular, dans sau cântat.
Și proba surpriză a respectat tema propusă. Băieții au trebuit să decupeze chipul Cleopatrei  și să îl pună pe fața partenerei, iar fetele au demonstrat că pot să facă o mumie din hârtie.

Între probe, s-au ocupat de întreținerea publicului, Ansamblul de Dansuri Populare Augustin Bena, Școala de Dans Chirilă, magicianul Rareș Baba și muzicianul Șerban Roșca.

După trei orei de bal și petrecere dar și de probe, jurații au decis ca titlurile de Miss și Mister Boboc să meargă la Andreea Popa și Claudiu Klamer

Miss  Popularitate a fost câștigat de Cristina Galdău, Mister Popularitate, Andrei Iancu.