Picture 170Bianca Şuşman şi Robert Mărginean sunt Miss şi Mister Boboc 2015 la Liceul de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia. Au fost desemnaţi cei mai frumoşi şi cei mai descurcăreţi tineri după o “Noapte la Hollywood”, tema balului din acest an.

12 elevi din clasa a IX-a au încercat să obţină mult râvnitele titluri.

Dintre aceştia, Bianca Şuşman şi Robert Mărginean au ieşit în evidenţă, obţinând titlurile de Miss şi Mister Boboc 2015.

Miss şi Mister Popularitate sunt Teodora Barbu şi Alexandru Toma.

Tinerii au avut de trecut prin patru probe: prezentare, cultură generală, dans și proba de aptitudini. La ultima probă, concurenții și-au demonstrat talentul și, așa cum era de așteptat.

Majoritatea au ales să cânte cu vocea, la pian, la chitară sau la alte instrumente. De asemenea, au fost și boboci care au ales să joace într-o piesă de teatru sau să danseze.

În atmosfera”Noapte la Hollywood”, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia şi-au făcut apariţia cupluri celebre, precum Romeo și Julieta, Bonnie și Clyde, Antonia și Alex Velea, Cleopatra și Marc Antoniu, dar și altele.

Au fost şi momente muzicale, care au întregit spectacolului, cu Paul Tomuș, Laura Todică și ansamblul folcloric al liceului.