miss si mister boboc 2015Andreea Cordon și Andrei Slevaș vor fi, anul acesta, imaginea universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia după ce au fost desemnați MISS și MISTER Boboc 2015. Titlul de popularitate a ajuns la Geanina Muntean și Raul Roșu.

Șapte perechi de boboci de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-au pregătit intens pentru balul care i-a pus în această seară în lumina reflectoarelor.

Proaspeții boboci s-au întrecut pentru a cuceri juriul și titlul care le va aduce popularitate. Tema balului de anul acesta a fost „Destinație finală” și nu, nu se referă la filmul cu acelaşi nume, ci la o destinație de călătorie.

Fiecare pereche a reprezentat o țară de pe cele șapte continente, iar destinația lor finală a fost România.
Probele pregătite de organizatori sunt specifice oricărui bal al bobocilor: prezentare, dans și surpriză. La fel ca de fiecare dată, prezentarea s-a făcut în rime, în specificul țării din care venea perechea.

Proba de prezentare a fost urmată de un moment muzical, potrivit pentru cea de-a doua probă, care a fost cea de dans. La această probă, bobocii au pus în scenă șapte dansuri, fiecare reprezentând țara din care provenea.

După această provocare, Grupul Skepsis a intrat în scenă pentru a arăta celor prezenți cum se lucrează în România și cu o serie de filme.

Proba surpriză a făcut diferența între fete și băieți, astfel că fetele au trecut prin probe precum bărbieritul balonului, mâncatul bananei fără a folosi mâinile, recitat poezie pe ritm de hip-hop și altele.

Nici băieții nu au scăpat ușor. Aceștia au avut de doborât popice cu cartoful, recitat poezie pe ritm de hip-hop, ridicarea paharului plin cu apă de jos fără a folosi mâinile și multe altele.

După ce s-au plimbat pe toate continentele, jurații au decis că titlul de Miss merge la Australia, reprezentată de Andreea Cordon, iar titlul de Mister la Brazilia prin Andrei Slevaș.

(R.V)