boboci uabCinci perechi de proaspăt absolvenți de liceu vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților, în 23 noiembrie, la Balul Bobocilor de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pentru a demonstra că popularitatea din anii liceali nu a fost o întâmplare. Cele cinci cupluri de boboci vor încerca să demonstreze că merită să poate pe cap coroanele de Miss și Mister UAB. 

Tema evenimentului va fi „Întâlnire de gradul Basm”. Plecând de la această temă, bobocii vor avea de trecut patru probe. 

După terminarea balului, petrecerea se va muta într-un bar de la Casa de Cultură a Sindicatelor unde sunt așteptați și băieții de la Backstage boys, o trupă de teatru de improvizație.

Vă prezentăm echipele participante:

 

Cre_a Darius                                                             Echipa 1
Darius Creța. Este din Sântimbru și are 18 ani, studiază la Facultatea de Științe Economice, specializarea Economia Comerțului Turismului și Serviciilor. Este o persoană plină de viață, cu simțul umorului, puțin irascibil și totuși înțelegător.

Îi place mult să joace fotbal, să vizioneze filme și cel mai important să fie înconjurat de prieteni, nu contează circumstanțele. Atât timp cât îi are aproape, se simte bine.

 

 

 

 

Roxana Romcea

Roxana Romcea din Alba Iulia studiază la Facultatea de Știinte Economice, specializarea Economia Comerțului, Turismului si Serviciilor.

A ales să participe la Balul bobocilor deoarece i se pare o experiență frumoasă și din curiozitate. În principiu, a fost o alegere de moment.

 

 

 

                                                                                                      Echipa 2

Florin BotezanFlorin Botezan (19 ani) este din Ocna Mureș, studiază la Facultatea de Știinţe Exacte și Inginerești , specializarea Informatică și a ales să participe la balul bobocilor deoarece pentru el este o experiență nouă.

Îi place să își facă mulți prieteni și vrea ca lumea din jurul lui să se distreze și să se simtă bine.

 

 

 

 

 

Mihaela CiocanMihaela Ciocan provine din comuna Lupșa, judetul Alba , este studentă la Facultatea de Ştiinţe Exacte si Inginerești, specializarea Informatică.

Plăcerea de a cunoaște cât mai mulți oameni și de a interacționa cu ei a constituit principalul motiv care a determinat-o să participe la Balul Bobocilor. Consideră că va rămâne cu amintiri frumoase.

 

 

 

                                                                                                 Echipa 3

Magda TudorTudor Magda, din Sibiu, este student în anul I la Facultatea de Știinte Exacte și Inginerești, specializarea Măsurători Terestre și Cadastru. Îi place să cunoască oameni noi, să fie în permanență înconjurat de oameni. Nu este un bun prieten cu diminețile, devine foarte energic seara, este foarte calm și răbdător, urăște monotonia și caută tot timpul ceva nou. Îi place arta: muzica, desenul și poezia.

Avantaje: îi place foarte mult sportul.

Dezavantaje: îi place să gătească.

 

Roxana PruneanRoxana Prunean este din Vinerea, a absolvit Liceul „Ion D. Lăzărescu” din Cugir, iar în prezent este studentă la Facultatea de Drept și Știinţe Sociale, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.

Participă la Balul bobocilor, din dorința de a cunoaște cât mai multă lume frumoasă și de a câștiga noi prieteni.

 

 

 

 

                                                                                                               Echipa 4

Denis DinuDenis Dinu este venit de pe meleagurile Sibiului şi este student la Facultatea de Știinţe Exacte și Inginerești.

Este o persoană amuzantă, deschisă, plină de viață și un pic nebună.

Acestea fiind spuse, Dinu ne recomandă să îl votam și promite că nu o să ne dezamăgească.

 

 

 

 

Larisa SocaciuLarisa Socaciu studiază la Facultatea de Drept şi Științe Sociale, specializarea Sociologie. Este din Alba Iulia și a terminat la Liceul de Arte „Regina Maria”.

Participă la Balul bobocilor deoarece vrea să rămână cu cât mai multe amintiri frumoase din acești ani ai „adolescenţei”.

Totodată, participă și pentru distracție, pentru șansa de a-și face prieteni noi și de ce nu, și pentru a câștiga.

Îi place mult să citească și să călătorească, de asemenea are o mare pasiune pentru dans, câini, mâncare și tatuaje. Nu este o persoană matinală, urăște monotonia și persoanele care sunt prea serioase.

 

 

                                                                                                               Echipa 5

Alin MarcAlin Marc este din orașul Abrud  și este student la Facultatea de Teologie Ortodoxă la specializarea Muzică.

A ales să participe la Balul bobocilor deoarece vrea să își facă noi prieteni, să se distreze și să încerce să își depășească limitele!

 

 

 

 

Tomu_ CameliaCamelia Tomuş a absolvit Liceul „Horea Cloșca si Crișan” din Abrud. S-a născut și a copilărit în Abrud fapt pentru care rămâne orașul ei de suflet. Doar dorința de a continua studiile a adus-o la Alba Iulia, unde în prezent studiază la Facultatea de Drept și Științe Sociale, specializarea Terapie Ocupațională în domeniul psihologiei. S-a hotărât să participe la Balul bobocilor, deoarece este o fire ambițioasă și competitivă. Consideră că Balul bobocilor este o rampă de lansare şi responsabilitate.

Pentru că orice eveniment care se respectă are nevoie de public, speră ca acesta să fie prezent în număr cât mai mare, pentru o distracție unică.