Odată cu venirea primăverii și a razelor de soare care ne fac să uităm de mănuși și fular și să trecem la tricou și pantaloni scurți, albaiulienii încep să se preocupe de felul în care arată și de formele pe care le vor etala în această vară, la mare sau la piscinele din oraș. Pentru a veni în ajutorul celor care vor să scape de câțiva centimetri din talie sau de câteva kilograme puse în timpul sărbătorilor, Studio Fitness aduce cele mai moderne aparate și cele mai bune tarife.

Studioul este deschis de luni până vineri în intervalul orar 8.00 – 22.00 și sâmbătă între orele 9.00 – 15.00. Tarifele sunt flexibile, așadar cei care doresc un abonament lunar sunt aşteptaţi în intervalul orar 8.00 – 16.00, la preţul de 70 de lei sau pot opta pentru abonamentul full-time, adică 100 de lei pe lună, indiferent de oră sau de durata antrenamentelor. Preţul unei şedinţe de fitness este de 10 lei.

De asemenea, la Studio Fitness puteți opta pentru ședințe de antrenament grup. O ședință costă 9 lei, iar prețul abonamentelor diferă în funcție de numărul de ședințe. Cei care vor să se antreneze de trei ori pe săptămână vor plăti 80 de lei, iar cei care vor să vină de șase ori pe săptămână își vor putea face un abonament la prețul de 120 de lei.

Persoanele care doresc să se elibereze de stresul zilnic şi să scape de toxine pot să vină însoţite de prieteni, la saună, pentru că Studio Fitness are oferte speciale pentru grupuri. Tariful la saună este de 20 lei de persoană, dar cei care aleg să vină în cuplu vor plăti doar 25 de lei, pentru trei persoane prețul este de 30 de lei, iar pentru patru 35 de lei.

Tot la Studio Fitness vă puteți bucura de o ședință de masaj de relaxare sau anticelulitic la prețul de 45 de lei, iar masajul pe zonă este 20 de lei.

Studioul este situat pe Calea Moţilor 114 B, lângă Stadion, iar programările pot fi făcute la telefon 0741.006.554.